Over ons

Vaarpolis.nl is een website van Recreatie Zeker.

Recreatie Zeker is een onafhankelijke tussenpersoon met een specialisme in recreatie en recreatieverzekeringen. Net als alle financiële dienstverleners is Recreatie Zeker ingeschreven bij de Authoriteit Financiële Markten. Ons AFM vergunningsnummer is 12043544.

Voor de ware watersporter is er maar één manier om echt ontspannen van de vrijheid te genieten: heerlijk een stukje varen op je eigen boot. Net als u zijn wij ook mensen die zuinig en verantwoord met hun spullen omgaan.
De belangrijkste activiteit van Recreatie Zeker is het helpen van klanten om zeker te genieten van hun vrije tijd met hun boot. Op Vaarpolis.nl vindt u daarom, naast veel informatie over de beste bootverzekering, interessante tips waarin wij u uitleggen hoe u goed voorbereid aan het vaarseizoen kunt beginnen en onderweg zelf kleine problemen en ongemakken eenvoudig kunt oplossen.

Wij helpen u de juiste verzekering te vinden
Het belangrijkste wat wij doen is ervoor zorgen dat u de juiste vaarpolis afsluit.
We vergelijken daarom verschillende specialistische bootverzekeraars met elkaar op prijs en kwaliteit zodat u altijd de bootverzekering afsluit die het beste past bij uw wensen en verwachtingen. We verkopen verzekeringen, maar zijn geen tussenpersoon die u zoveel mogelijk verzekeringen probeert te verkopen. Bij Recreatie Zeker kunt u alleen uw recreatieobject verzekeren en zullen we u in sommige gevallen adviseren om geen verzekering af te sluiten maar bijvoorbeeld diefstal te voorkomen door een goed diefstalpreventieslot aan te schaffen.
Heeft u zelf tips over hoe watersporters nog meer plezier kunnen beleven aan het gebruik van hun boot en wilt u die delen met andere watersporters, neem dan contact op via onze contactpagina!

Kijk ook eens op één van onze andere websites

Vaarpolis.nl is een onderdeel van Recreatie Zeker. Recreatie Zeker is specialist in alle vormen van recreatieverzekeringen. Wij vergelijken de verschillende recreatieverzekeringen met elkaar op prijs en kwaliteit. Op onze websites vind u veel informatie over de beste recreatieverzekeringen.

Ebike-verzekeren.nl: E-bikes worden steeds populairder. Niet alleen voor het fietstochtje in het weekend, maar ook voor dagelijks gebruik of mee op vakantie. Wij vergelijken de verschillende e-bikeverzekeraars en hebben de beste voor u geselecteerd. Vergelijk en sluit de beste e-bikeverzekering van Nederland zelf online af op ebike-verzekeren.nl.

Caravan-verzekeren.nu: Wat is de beste caravanverzekering voor uw caravan. Caravan-verzekeren.nu heeft de verschillende verzekeraars voor u vergeleken en de beste hebben een plek gevonden op onze website. De beste caravanverzekering sluit u tegen de voordeligste premie hier af.

Sloep-verzekeren.nl: Er is niet één verzekeraar met de beste bootverzekering voor elk type boot. Waar kunt u het beste uw sloep verzekeren? Sloep-verzekeren.nl heeft de verschillende aanbieders van verzekeringen voor uw sloep vergeleken. De beste verzekering voor uw sloep sluit u hier tegen de goedkoopste premie online af.

Zeilboot-verzekeren.nl: Waar kunt u het beste uw zeilboot verzekeren? Zeilboot-verzekeren.nl heeft de specialistische bootverzekeraars voor u vergeleken op hoogte van de premie, no-claimregeling, hoogte eigen risico, dekking inboedel, kwaliteit van de hulpverlening en schadeafwikkeling. De beste verzekering voor uw zeilboot sluit u online af tegen de goedkoopste premie op zeilboot-verzekeren.nl.

Beste-fietsverzekering.nl: King Polis heeft volgens de consumentenbond al 2 jaar (2015 en 2016) de beste fietsverzekering voor stadsfietsen en e-bikes. Op beste-fietsverzekering.nl is deze verzekering nu ook online af te sluiten.

Speedboot-verzekeren.nl: Zoveel verschillende verzekeraars, zoveel verschillende bootverzekeringen. Waar kunt u het beste uw speedboot verzekeren? Speedboot-verzekeren .nl heeft de aanbieders van spoeedbootverzekeringen voor u vergeleken. De beste verzekering voor uw speedboot sluit u hier tegen de goedkoopste premie online af.

Vouwwagen-verzekeren.nl: Wat is de beste vouwwagenverzekering voor uw vouwwagen/tenttrailer? Op vouwwagen-verzekeren.nl hebben wij de beste vouwwagenverzekering met elkaar vergeleken. De beste vouwwagenverzekering sluit u hier tegen de voordeligste premie af